Rosenau Spackspuitwerk is gesitueerd in Landgraaf in de provincie Limburg.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds middels spackspuitwerk. Deze wijze van afwerken is bijzonder populair. Goed spackspuitwerk zorgt immers voor een mooi eindresultaat en geeft een ruimte uitstraling.


Naast het gebruik van de juiste materialen is het uitvoeren van spackspuitwerk voorbehouden aan de echte vakman. Het vergt veel kennis en vakmanschap. Rosenau Spackspuitwerk is zeer vakkundig in deze bijzondere en duurzame wijze van afwerking. Dit heeft geresulteerd in vele prachtige werken overal in het land.


De vooruitgang in techniek en materiaal gebruik gaat razendsnel en het voortdurend bijhouden van de laatste ontwikkelingen is dan ook een must in ons vak. De ondergrond van wanden en plafonds en het doel waarvoor een ruimte gebruikt wordt zijn belangrijke punten die onlosmakelijk verbonden zijn met het uit te voeren werk.


Rosenau verzorgt naast het spackspuitwerk ook andere vormen van wand- en plafondafwerking. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar en geven altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos advies.

Ons bedrijf

Voor een perfect resultaat

Uw specialist

Rosenau Spackspuitwerk ... all round in afwerking